3D visualisering

3D visualiseringer anvendes i en bred vifte af medier, fra tryk til web design. Med 3D kan bruges til alt lige fra at skabe et unikt udtryk, til at visualisere produkter og koncepter der ikke findes, eller er meget svære at fotografere.

Traditionelt har 3D været dyrt, tidskrævende og ikke altid lige overbevisende. I dag er det muligt, på relativt beskedne budgetter, at producere 3D der er visuelt imponerende og overbevisende. 3D har mange anvendelsesområder indenfor næsten alle brancher. Hvis du er interesseret i at vide mere om hvor du kan drage nytte af 3D, så læs nedenfor…

Anvendelser for 3D

Origami haj visualiseret i 3D af wireframed til Open Minded.

Udviklingen af 3D software har medført at der kan laves visualiseringer af højere kvalitet og på kortere tid end nogensinde før. Dette betyder også naturligt at der åbnes op for anvendelses-områder hvor prisen tidligere gjorde 3D upraktisk. Selv med mindre budgetter kan der være plads til at bruge 3D til at give et design lidt kant.

Fotorealistisk 3D af komplekse modeller og objekter er endnu ikke i den billigste ende, og det bliver det nok aldrig, men i mange tilfælde kan opnåes virkeligt gode resultater med mere simple objekter som i eksemplet til højre.

Som eksempel kan nævnes:

Kontakt wireframed for at få en snak om hvad der er muligt med 3D og hvordan det kan gavne dit produkt eller dine kunder! Vi kan næsten altid finde en måde at løse opgaven indenfor et fornuftigt budget.