Website

Et website skal være mange ting – det skal være flot, det skal være levende, det skal være logisk. Først og fremmest skal det sælge.

Hvad enten det drejer sig om et produkt, en service eller en idé er websitet brugerens første kontaktflade og er dermed et kritisk trin i en konverterings-process. wireframed sætter en ære i at levere webdesign der både appellerer til kunden og kundens kunder.

Løsninger i alle pristrin

Hos wireframed kan du få en web løsning i den prisklasse du har budget til. Vi leverer både den store løsning der er designet og tilpasset fra bunden op, i det CMS system du foretrækker, og vi leverer også den mindre løsning hvor der tages udgangspunkt i en standard skabelon, som så rettes til med dit logo, dine farver og dit præg.

Den store løsning er attraktiv hvis du har særlige behov til funktionaliteten – måske skal du have et site med noget unik funktionalitet, tilpasset din virksomheds produkter og behov. Sitet bliver designet fra bunden, og du er inde over godkendelse af wireframe, design skabelon og de øvrige funktionaliteter der skal bruges.

Den mindre løsning behøver ikke gå på kompromis med den designmæssige kvalitet, men der er mere standardiseret funktionalitet, og der er noget mindre mulighed for selv at styre hvordan udformningen skal være. Naturligvis kan der senere bygges videre på løsningen, hvis der ønskes tilføjet funktionalitet eller design tilretning.

Brugeren i centrum

Design skal følge funktion, og funktion skal følge brugeren.

Design skal følge funktion, og funktion skal følge brugeren. Et website har næsten altid kun én primær funktion: levere indhold brugeren eftersøger. Det indhold kan være information, et produkt eller en oplevelse – det vigtige her er at brugeren finder hvad de søger, uden frustration. Når vi designer websites, tages der altid udgang i 2 ting: Hvad er formålet med brugerens besøg, og hvordan får vi mest effektivt brugeren hen hvor de skal på websitet.

wireframed har lang erfaring med at designe brugerflader og websites, og vi udnytter den viden om brugerens adfærd til at sikre dig den højest mulige konvertering. Med andre ord: få flest mulige brugere derhen hvor de bliver kunder.

Tag et kig i Galleriet for eksempler på web design, eller kontakt os for en snak om dit nye website design.