Tryk design

Der er en stigende tendens til at flytte materiale fra det trykte medie over i det digitale. Det giver mening for mange ting, men der er stadig områder hvor vi er nødt til at trykke materialet. Visitkort, brevpapir, emballage og messe materiale duer bare ikke helt i digital form. Derfor leverer vi hos wireframed naturligvis også  design til tryk og print.

Design til tryk adskiller sig væsenligt i filosofi fra design til andre medier. Man mister muligheden for interaktivitet og animation, men vinder til gengæld mulighed for at arbejde med noget kaldet “Taktibilitet”, fra det engelske “tactibility”. Taktibilitet handler om det fysiske aspekt af et design. Når design materiale skal trykkes skal man ikke kun overveje hvordan det visuelt fungerer, men også hvordan det føles at røre ved og hvordan det ligger i hånden.

Taktibilitet indflyder f.eks. hvordan lakeringen af et tryk skal være, hvilken papir-tykkelse der skal bruges, om der skal laves udstansning og om papiret skal have struktur.
Der er utroligt mange muligheder for at give en tryksag det ekstra pift der gør at den er lækker at have i hånden.

wireframed kan levere de fleste typer design til tryk. Hvad enten det drejer sig om en helt ny profil med logo, brevlinie og visitkort, opdatering af en eksisterende profil, design af produkt ark eller noget helt andet kan wireframed være din sparrings partner til den kreative proces og levere lækkert, indbydende design.

wireframed bruger og anbefaler fortrinsvis trykkerier som har bevist de kan levere et konsistent og lækkert tryk. Prisen kan være lidt højere end det billigste alternativ, men til gengæld døjer man ikke med forsinkelser og utilfredsstillende kvalitet.

Se mere i Galleriet for at få en idé om hvad wireframed kan levere.