Skaf et lead og få 10% i belønning

Rigtigt mange leads, og rigtigt meget business, kommer fra de folk vi kender i vores netværk. Det vil vi naturligvis gerne udnytte!

Hvis du kan skaffe et lead til wireframed som fører til en opgave, så får du 10% af opgavens overskud* i kommision. Det er jo ikke så dårligt for blot at pege nogen i den rigtige retning…

Det eneste du skal gøre er at enten tage kontakt via vores kontaktformular, og angive en kontakt til dit lead, eller du kan bede dit lead kontakte os, og angive dig som reference.

Du skal naturligvis kun sende os et lead hvis du føler du kan stå inde for det arbejde vi leverer. Hvis du gerne vil se mere om hvad wireframed kan tilbyde, og den kvalitet vi stræber efter, så kan du kigge igennem nogle udvalgte cases i Galleriet. Hvis du derefter føler du har et godt match til vores kompetencer, så skynd dig at tage kontakt!

Det med småt…

Der er naturligvis nogle regler vi er nødt til at ridse op.

  • Hvis leadet ikke fører til en opgave, eller hvis der ikke er betaling på opgaven, så er det ikke et gyldigt lead.
  • I nogle tilfælde er vi af fortrolighedshensyn ude af stand til give en procent-baseret kontant bonus. Her vil vi så vidt muligt forsøge at belønne dig med et nogenlunde tilsvarende beløb i form af f.eks. et produkt eller lignende.
  • Du må referere lige så mange leads du vil, og du får 10% kommision for hver lead der bliver til en opgave, efter reglerne i punkt 1.
  • Du får kun 10% i kommision for den opgave en kunde bestiller som følge af henvisningen. Er der efterfølgende mérsalg hen ad vejen, tilfalder ingen kommision.
  • Leads bliver afregnet efter opgaven er endeligt afregnet.

 

*) Overskud er i denne sammenhæng defineret som opgavens dækningsbidrag – dvs. det der omsættes på opgaven fratrukket diverse omkostninger til eksterne partnere, materialer, plugins og andet, der er nødvendigt for at løse den konkrete opgave.
Det er altid wireframed der har den endelige afgørelse om hvad det præcise dækningsbidrag beløber sig til. Vi lover vi er rimelige!
Kommentarer er lukkede for denne artikel.